Kotleba: Uhrík rozdelil našu stranu s agentmi a včera mu nepomohla ani spolupráca so Smerom

Včerajšie voľby môžu byť sklamaním pre národné a kresťanské strany, ktoré sú na Slovensku tak rozdrobené, že liberáli môžu oslavovať. Aj najsilnejšia pronárodná ĽSNS, ktorá sa rozdelila začiatkom roku 2021 a odišli od nej poslanci ako Milan Mazurek či Milan Uhrík cíti spolu s Republikou volebný debakel. A to Uhríkovi nepomohla ani predvolebná koalícia so Smerom.

Tak a kým v rokoch dozadu bola ĽSNS Mariana Kotlebu strašiakom v prieskumoch atakovali 20%, dnes ich rozdelenie ukazuje, že bez seba to nejde.

Šéf ĽSNS Marian Kotleba sa vo svojom povolebnom statuse pustil aj do bývalého kolegu Milana Uhríka, ktorý dnes šéfuje hnutiu Republika a cez ĽSNS sa dostal do vysokej politiky.

Podľa Kotlebu je Uhrík arogantný človek, ktorý „spolu s rôznymi agentami tajných rozdelil našu stranu, tak som rád, že som do tej relácie nešiel, pretože by ma odtiaľ zobrali.“ píše Kotleba.

„Celá ich slávna Republika, ktorej prieskumy dávali dlhodobo 8%, kým nám len 2%, dopadla v komunálnych a krajských voľbách rovnako neslávne, ako my. A to im nepomohlo ani uzavretie koalície so Smerom.

Môže sa teda chlapec nadrapovať, voliči aj im ukázali vizitku. Uhrík zjavne tuší, že už čoskoro skončí aj v Bruseli a lukratívny plat europoslanca Uhríka bude minulosťou. Preto toľká nervozita, preto toľká agresivita. Ale aspoň diváci videli, kto je ten, čo rozoštváva, kto je ten, čo slúži plánom globalistov. A Uhrík vlastne teraz len potvrdil to, o čom sa celý čas šuškalo: že za rozdelením našej strany je jeho ambícia byť predsedom a za každú cenu sa s niekým dostať do vládnej koalície.

Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré, tak aj zlé výsledky volieb teraz v priamom prenose ukázali, čo je Uhrík zač.“ tvrdí šéf ĽSNS Kotleba.

ĽSNS ani Republika v týchto voľbách neslávia žiadne veľké úspechy a v prieskumoch do parlamentu sa tiež obe strany pohybujú na strane zvoliteľnosti. Milan Uhrík a jeho Republika sa častokrát spája so Smerom, čo môže byť pre jeho hnutie dvojsečná zbraň, pretože voliči sa nakoniec môžu rozhodnúť pre Smer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *