Autobus pri Leviciach sa prevrátil s 29 ľuďmi (FOTO z nehody)

Pri Leviciach v obci Bohunice sa prevrátil autobus s 29 ľuďmi. Informáciu priniesla facebooková skupina Dopravný servis pre okres Levice.

Informáciu už potvrdil aj hasičský zbor na Facebooku.

Ľudia, ktorí sa viezli v autobuse by podľa dostupných informácii mali byť v poriadku. Päť ľudí je zranených, iní majú odreniny alebo sú v šoku.

Všetci ľudia sa už nachádzajú mimo autobusu. Zraneným poskytli prvú pomoc hasiči a autobus zabezpečili proti požiaru.

Podľa MY Levice sa spočiatku nevedeli ľudia dostať z autobusu von. Hovorkyňa krajských hasičov Andrea Červočová pre portál potvrdila, že autobus skončil v priekope, ľudí napokon hasiči vyslobodili.

„Hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode autobusu, ktorá sa stala v k.o. Bohunice, okres Levice. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že autobus skončil mimo vozovky, kde ostal prevrátený na boku. V tom čase sa v ňom nachádzalo 29 cestujúcich, z ktorých 4 osoby utrpeli ľahšie zranenia. Momentálne sa už všetky osoby nachádzajú mimo autobusu. Zasahujúci hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc. Na mieste udalosti zasahujú profesionáli z Levíc a z Nitry a dobrovoľní hasiči z DHZO Bátovce.“ píše Hasičský zbor na sociálnej sieti.

„To čo sa deje. Vodiči, dávajte pozor, veď ste zodpovední za ľudské životy.“ píše v diskusii Lubica.

„Deň čo deň niečo…chvala bohu že nič vážne sa nestalo“ píše Martina.

„Breboha čo sa to deje? Verím že budú v poriadku.“ pýta sa Lili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *