Dôchodca odkázal novinárke: „Toto je hovnovláda!“ a ďalšia pani rovno padla na zem

Portál eReport sa pýtal občanov na Slovensku, čo by odkázali tejto vláde.

V reportáži väčšinou dôchodcovia podpisovali petíciu za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách.

Starší pán nazval vládu „hovnovládou“ a ďalší dôchodcovia sa zase sťažujú, že vláda im pridala veľmi málo až nič.

Reportérka sa pýtala dôchodkyni, či predchádzajú vlády boli lepšie. Tá odpovedala, že chvíľu boli lepšie ale potom tiež horšie. V tom momente rovno padla na zem staršia pani v zábere (čas vo videu 1:12)

„Takéto príjemné, nestranné, rozhľadené reportérky by mali mať všetky médiá na Slovensku. Potom by som si pozrel aj TV noviny.“ vychválili reportérku v diskusii.

„Ja aj najbližšia rodina sme tiež už podpísali petičné hárky, a prečo? Aby sa pracujúcim ľuďom vrátili ich sociálne výhody, aby im štát vrátil zmrazené príplatky za prácu v noci, víkendy a sviatky. Aby štát dával viac ľuďom ktorí vychovávajú generáciu deti pre štát a nie cigánov ktorí sú len ťarcha pre štát. A kopec ďalších veci o ktoré sme prišli my ľudia po zmene vlády, proamerickej vlády na čele s Caputovou maskotom USA“ napísal Tomáš.

„Všetko dôchodcovia.Čo už tí chcú meniť.Majú každý mesiac svoju istotu ,svoj dôchok ,a nezomrú od hladu!! Každý má taký dôchodok, podľa zárobku ,a koľko odvádzal do sociálnej poisťovne.Čo má povedať nezamestnaný, ktorý si nemôže nájsť prácu a dostáva pár ,€,.- len na prežitie!A dôchodcovia chcú novú vládu.!!!Však ani nevedia kde je sever!!!Rozprávali len to ,čo im rozprávajú na mítingoch!! Na novú vládu sú tu mladšie ročníky, lebo tí budú žať, čo dnes zasadia! Prečo Sulík nechce zdaniť bohaté firmy ako je Slovnaft hazard,liehovari,tabák?? Matovič nechce dať peniaze rodinám?????A čo je na tom že sa dohodol s fašistami.???Keď treba ľuďom pomôcť ,je to jedno s kým.Aj fašisti majú svoje rodiny!!!!A sú poslanci!! Sulík už nevie čo by vymýšľal,len ako povaliť vládu.Na to je špecialita!!“ píše Zevka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *