Nové spojenectvo? Od Uhríka odišiel a stretol sa s Kotlebom: Egá musia ísť do úzadia v záujme obrany národa

Založil Voľnú zónu, ktorá označovala podniky a prevádzky, ktoré v čase tvrdých opatrení púšťali do svojich priestorov všetkých. Očkovaných, neočkovaných či netestovaných. Zelenú nálepku pri vstupe do prevádzok si všimol každý.

Miro Heredoš vstúpil a aj vystúpil z hnutia Milana Uhríka Republika. Necelý rok sa v tomto hnutí pohyboval a mohli ste ho vidieť na viacerých protestných akciách proti vláde či opatreniam.

Heredoš sa zaujíma aj o rôzne zmluvy, ktoré štát uzatvára s firmami a na jeho sociálnych sieťach sa k ním vyjadruje.

Tiež sa momentálne uchádza o post primátora hlavného mesta Bratislava a bol donedávna krajským predsedom hnutia Republika z ktorého vystúpil.

Šéf ĽSNS Marian Kotleba uviedol v pondelok večer status, v ktorom sa vyjadril, že s Heredošom mal zaujímavé stretnutie

„Dnes som sa spolu s našim poslancom Martinom Beluským stretol s pánom Miroslavom Heredošom, zakladateľom Voľnej zóny. V zaujímavom rozhovore sme prebrali mnoho tém – politickú situáciu, kovid opatrenia, jeho odchod z hnutia Republika a, samozrejme, výborný nápad s Voľnou zónou. Prebrali sme tiež možnosti jeho podpory pri kandidatúre na primátora Bratislavy. Počas debaty sme sa zhodli na tom, že v záujme obrany národa, v záujme ochrany prirodzených práv ľudí, v záujme národného obrodenia a v záujme boja proti rozpínajúcej sa hydre liberálno-neomarxistického fašizmu musia ísť akékoľvek osobné túžby, ciele a egá do úzadia a musia sa podriadiť spoločnému národnému záujmu, spoločnému cieľu a spoločnému dobru. Po dnešnom stretnutí som získal pocit, že možno aj v samotnej Bratislave budú mať jesenné komunálne a krajské voľby význam.“ napísal Marian Kotleba.